
Un dels tresors més grans de Tarragona resideix en la seva gent, en la capacitat de compartir experiències, generar idees i fer-les realitat. El xef d’El Terrat Restaurant és, precisament, la màxima expressió d’aquest esperit tarragoní.
Moha Quach encarna perfectament la filosofia d’aquesta ciutat on no cal aparentar per ser, progressar i anar, sempre, un pas per endavant amb innovació i autenticitat.
Taula de continguts
ToggleEl Terrat: restaurant a Tarragona amb Sol Repsol
Quan Moha Quach va obrir El Terrat Restaurant el juliol de 2018, va establir un espai guiat pels seus valors i el concepte de quilòmetre zero. La seva cuina és d’autor, de temporada i de producte de proximitat, tractant els pescadors, agricultors i ramaders de la província com a pilars de la seva proposta gastronòmica.
A dia d’avui, Quach lliga els seus orígens, des del Marroc fins a Tarragona, amb la història del Mare Nostrum, bressol de cultures que defineix la Costa Daurada. A través dels menús Olivus i Mare Nostrum, reescriu la història a taula, emprant receptes mil·lenàries amb producte de proximitat.
El xef es manté fidel al calendari de l’horta, la terra i la mar, demostrant que el receptari romà i el berber comparteixen elaboracions que aglutinen tot el Mediterrani i que li han atorgat premis i reconeixement com el Sol Repsol.
Reserva directa a El Terrat Restaurant
A continuació, facilitem la reserva directa a El Terrat Restaurant. Volem ser transparents, la vostra reserva es gestiona directament i sense intermediaris amb el restaurant, exactament com si la fessiu a través de la seva pròpia web.
Això vol dir que és exactament igual de fiable que fer-ho des de la seva pròpia web. A TGNA, la nostra única satisfacció és facilitar-vos el millor de Tarragona, actuant com a prescriptors de confiança sense cap comissió ni benefici particular. Simplement, us unim amb el millor de la gastronomia de Tarragona.


